Ihanaa syksyä ja uutta sukupolvea!

Tashi-Gong Next Generation (7 months) ow. breeder & Kati Kilpeläinen-Turunen

”Kerttu” edustaa nimensä mukaisesti uutta sukupolveamme, eli se on kauniin Tashi-Gong Eleganzan 7kk vanha tytär, isänä FI MVA FI VMVA EE MVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA EEJV-15 LVJV-15 Kiiramanna King Arthur. Kertun omistamme yhdessä Kati Kilpeläinen-Turusen kanssa. Suunnittelemme vielä tälle syksylle pentudebyyttia.


Tashi-Gong Next Generation represents our next generation of the beautiful Tashi-Gong Eleganza out of FI MVA FI VMVA EE MVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA EEJV-15 LVJV-15 Kiiramanna King Arthur. She is co-owned with Kati Kilpeläinen-Turunen. We are waiting for her debut in the puppy classes in this fall.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *