Copenhagen Winner show, DK 25.09.22

Tashi-Gong Wildcard – DK JW-22

Juniori-ikäinen ruotsinvientimme Tashi-Gong Wildcard ( CH Tashi-Gong D Beckham / Wildside´s Zhakana) on edustanut kasvatustyötämme menestyksekkäästi Ruotsissa jo kahden sertifikaatin verran ja nyt myös Tanskan Kööpenhaminen Voittaja -22 näyttelyssä! Onnittelemme Higginsiä uudesta COPENHAGEN JW-22 tittelistä sekä Tanskan sertifikaatista!

  • Tashi-Gong Wildcard: JUN EXC1, CQ, JUN CAC, JUN CAC, COPENHAGEN JW-22, BM#4, CAC

Our junior aged Swedish export Tashi-Gong Wildcard has presented us with great success in Sweden (2 CAC´s) and now even in Danmark. We congratulate him and his owner Elisabeth Björk for the new title of COPENHAGEN JW-22 and for both junior-CAC, CACIB and even CAC! We can see only a very bright future for him and we are so lucky that he is in good hands. Thank you Elisabeth!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *