Uusi kansainvälinen valio! / New C.I.B in team!

FI CH Tashi-Gong Starlet onnistui täydellisesti CACIB -metsästyksissään ja saavutti kansainvälisen muotovalion arvoon vaadittavat neljä Cacibia juurikin niistä neljästä kansainvälisestä näyttelystä joihin osallistui. Viimeisimmät kaksi se sai Virosta, Tallinnan kv näyttelyistä 24.-25.9.22 ollen molemmissa näyttelyissä PARASNARTTU ja viimeistellen C.I.B tittelin lisäksi myös Viron muotovalion tittelin! Onnea ja sydämellinen kiitos ”Mayan” yhteisomistajalle Kati Kilpeläinen-Turusellle!


We have new INTERNATIONAL CHAMPION in team! FI CH Tashi-Gong Starlet attended 4 international shows within a year and finished her C.I.B title in Tallinn, Estonia 24.-25.9.22 winning both days females, Estonian CAC and two CACIBs. Congratulations to new Estonian Champion and new International champion and big thanks to her co-owner Kati Kilpeläinen-Turunen, perfectly done.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *