Kotikaupungissa juhlittiin tänä viikonloppuna – 5.8. 2023 All breed show…

Aurinkoinen, lämmin ja menestyksekäs viikonloppu oman kotikaupungin Kuopijjon raviradalla oli iloa täynnä. Molemmissa roduissamme saatiin ruusukkeita kotiin roppakaupalla, ellei jopa roppikaupalla!

Päivän yllättäjä oli juuri junioriluokkaan siirtynyt, ensimmäisestä chihuahua pentueestamme syntynyt Taco, joka kylläkin ollut jos kolmessa pentuluokassa ROP-pentu, mutta tänään neiti yllätti meidät osallistuttuaan ensi kertaa junioriluokkaan vain 9kk ikäisenä ja voittaen heti nartut, saaden ensimmäisen junioriserttinsä ja oikean sertifikaatinkin! Olin niin iloinen Tacon reippaasta esiintymisestä – tämä neiti on syntynyt kehiin!

Tashi-Gong Precious Drop 9 months

We had absolutely wonderful show-weekend in our home town Kuopio. Weekend started with All Breed show where we had success in both our breeds. This lovely junior chihuahua bitch surprised us in her first official show winning bitches with junior CAC and CAC – super well behaved Taco!

Tipsuissa yllätys ei ollut niinkään suuri, onhan Venus jo osoittanut osaavansa kehähommelit ja monesti se onkin ollut tuomareiden mieleen. Tänään se valittiin rotunsa parhaaksi ja sain tällä kertaa kasvattajana esittää sen itse. Ihana olla Venuksen kanssa kehässä!

Chihuahua judge: Adamo Cennini, IT, Tibetan Spaniel judge: Zeroing Kajtazi Etemi, Kosovo

  • Multi CH Multi W Tashi-Gong Venus : Ch EXC1, CQ, BEST BITCH #1, BEST OF BREED
  • Tashi-Gong Precious Drop: Jun EXC1, CQ, JUNIOR CAC, BEST OF BREED JUNIOR, BEST BITCH #1, CAC, BEST OF OPPOSITE SEX

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *