”Benin” ensimmäinen pentunäyttely Norjassa! ”Ben´s” first puppy show in Norway!

Playpoint Benton 5.5 months in his very first show!

Menneen talven pentueistamme peräti viisi muuti ulkomaille, ihaniin aktiviisiin ja rotua harrastaviin koteihin. Pentunäyttelyt ovat ihana paikka harjoitella rennommin ja opetella tapoja tuleviin virallisiin näyttelyihin Tänään ensimmäinen pennuistamme, Norjan vientimme Playpoint Benton, osallistui elämänsä ensimmäiseen näyttelyyn upein tuloksin! Onnittelut omistajalle Elisbeth Eriksenille hienosta ja pikku-Benille!

HADELAND, NORWAY VALPESHOW 26.3.2023 judge: Caroline Elise Hals

  • Playpoint Benton ow. Elisabeth Eriksen: BOB-PUPPY, BEST IN GROUP #4 PUPPY

” 5kk. Erinomainen tyyppi ja kokonaisuus. Maskuliininen pää ja ilme. Erinomainen kuono-osa ja sen leveys. Erinomainen alaleuka. Hienot silmät ja korvat. Erinomainen kaula-ja ylälinja. Erittäin hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Hyvinkehittynyt rintakehä. Hieno häntä. Liikkuu hyvin. Hienot tassut. Erinomainen karvapeite ja väri. Ihana luonne. Hyvinesitetty”

Congratulations to Ben’s proud owners Elisabeth and Pål – soooo happy for you!! Thank you!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *