Tiibetinspanielit ry erikoisnäyttely 11.03.2023 Tibetan spaniel specialty 11.03.2023 (Entry 167 tibbies)

JUDGES: Males: Rob Douma, NL – Females: Primoz Peer, SL

BEST IN SHOW KASVATTAJARYHMÄ: Tashi-Gong tibetan spaniels Dogs from left to right in this group: Lavender, Venus, Gorgeous, Handsome Harrison (4 combinations from juniors to veterans) photo (c) Jarmo Kuittinen – thank you.
Jo kolmas kerta peräkkäin erikoisnäyttelyn BEST IN SHOW VETERAANI / Three times in row BEST IN SHOW VETERAN of the Specialty: INT & MULTI CH Tashi-Gong Handsome Harrison, ow. Eija Huuskonen photo (c) Jarmo Kuittinen – thank you!
”Hemppa”-veteraani palkittiin vieläpä koko erikoisnäyttelyn kauneimpana uroksena – Isot onnittelut Eija ja Hemppa! / Handsome Harrison was chosen even the res BEST IN SHOW of the SPECIALTY Congrats Eija & Hemppa!
WINNER OF THE BITCH CHAMPION CLASS, BEST BITCH #2 C.I.B Multi CH Multi W Tashi-Gong Venus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *