Tampere NORD – Werraton Wappu 30.04.22! Puppy Show, judge: Maarit Hassinen, FI Adults: Charlotte Laning Vrethammer, SE

BOB, BOG #3 PUPPY Tashi-Gong Lavender & BOS PUPPY Qi Gong´s Magic Mike

Upea päivä meillä Tampereen Wappu-hulinoissa tänään! Ihan ensimmäistä kertaa näyttelyyn saapunut pikkuneiti ”Lola” voitti ensin pikkupentujen nartut, valittiin sitten parhaaksi narttupennuksi ja lopulta vielä kaikkien tipsupentujen ROTUNSA PARHAAKSI pennuksi. Menestys ei loppunut vielä siihen, vaan lopulta Lola oli koko ryhmän 9 RYHMÄ #3! Tuomarina rotuspesialisti Maarit Hassinen, FI. Onnittelut omistaja Katri Aallonranta, kiitos kun sain esittää reipasta Lolaa!

Päivä jatkui aikuisten kehässä, jossa debyyttinsä suomalaisiin tipsukehiin teki perjantaina Iso-Britanniasta saapunut uusi tuontimme ”Dixi” – Bowcara Casablanca. Upeasti päästiin yhteisymmärrykseen kehässä ja Dixi esiintyi upeasti! Nartuissa kaksi luokkavoittoa ja parasnarttukisan sijoittujissa kaksi Tashi-Gong tipsutyttöä – kasvattajan wappuilo oli valmis! Kiitos ihanasta päivästä kaikille ystäville, erityisesti Carol Davies ja Janette Bishop, jotka ystävällisesti toivat Dixin suoraan uuden perheensä syliin!

Cheers / Kippis to May First and our wonderful show day at Tampere! Thank you ladies Carol & Janette!
  • Bowcara Casablanca: OPEN EXC1, CQ, BEST MALE #2, res-CAC, res-NORD CAC
  • Tashi-Gong Lavender: BABY BITCH PUPPY #1, BEST BITCH PUPPY, BOB- PUPPY & GROUP #3 PUPPY!
  • LT JW-21, EUR JW-21 Tashi-Gong Venus: INT EXC1, CQ, BEST BITCH #2, res-NORDIC CAC
  • MULTI CH Tashi-Gong Essence: CH EXC1, CQ, BEST BITCH #3
  • Tashi-Gong breeder group: #2, HP

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.