Kankaanpää rn & Polvijärvi rn 24.04.22

Edustuksemme tänä viikonloppuna Puolan lisäksi myös kahdessa ryhmänäyttelyssä Suomessa. Ensimmäisenä kehässä aamupäivällä oli ”Väinö” Tashi-Gong Marlon, joka voitti ison avoimen luokan ja sijoittui lopulta hienosti paras uros-luokan kakkoseksi ja nappasi toisen serttinsä, vara-serttien jatkoksi. Mahtavaa Väinö & Nina – oli kiva seurata videolta Väinön hienoa esiintymistä!

Iltapäivällä Polvijärvellä menestyksestämme vastasi ”Hemppa” C.I.B Tashi-Gong Handsome Harrison, joka nykyään kilpailee jo veteraaniluokassa. Hemppa veti tuttuun tyyliinsä pisteet kotiin voittaen urokset ja ollen Rotunsa Paras veteraani veteraanisertillä! Hyvin tehty Hemppa ja Eija, paljon onnea!

Kangasniemi rn 24.4.22 tuom./judge: Luis Gorjao-Henriques

  • He JW-18, JW-18 Tashi-Gong Marlon ow. Nina Isomäki: OPEN EXC1, CQ, BM #2, CAC!

Polvijärvi rn 24.4.22 tuom./judge: Marjatta Pylvänäinen-Suorsa

  • C.I.B Tashi-Gong Handsome Harrison ow. Eija Huuskonen: VET EXC1, CQ, BOB-VETERAN, VETERAN-CAC, BM#1, BOS – Hemppa was also shortlisted among 6 BEST IN SHOW -veterans.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *