Baltow, Poland 23.4.22 – ”Leo” 6 months showing first time!

Tashi-Gong Legend ”Leo” 6kk on matkalla uuteen kotimaahansa Islantiin, mutta viettää ensin muutaman kuukauden Puolassa Magdalena Andrusiewiczin luona ja osallistuu muutamaan näyttelyyn. Viikonloppuna Leo pääsi ensimnmäisen kerran kehään pentuluokkaan ja esiintyi upeasti ollen BEST MINOR PUPPY #1 – ihanaa seurata Leon matkaa ja sen iloista olemusta!

Tashi-Gong Legend ”Leo” 6months is on his way to his new home country Island, but will first stay some months in Poland with Magdalena Andrusiewicz, attending some shows. Today was the time to attend his first show, and he did it with style being BEST MINOR PUPPYT #1 and showing himself like a star. Thank you Magdalena and Hildur – he is seems to enjoy his time!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *