Oulu näyttelyviikonloppu 09.-11.7.2021

Oulu rn 09.07.2021 BOB Tashi-Gong Starlet

Oulun helteiseen viikonloppuun matkasi jälleen muutama kasvattimme hienoin tuloksin! Perjantain ryhmänäyttelyssä ROTUNSA PARHAAKSI valittiin vasta toisessa näyttelyssään esiintynyt nuori kasvattimme ”Maya”, joka siis sai viedä kotiinsa myös narttujen sertifikaatin – ONNEA Kati & Maya. Upeita tuloksia muutenkin koko meidän tiimiltä – kiitos taas!

OULU GROUP SHOW 09.07.2021 judge: Darko Drobnjak, Serbia

  • Tashi-Gong Starlet ow. br.& Kati Kilpeläinen: INT EXC1, CQ, BB#1, CAC, BOB
  • Tashi-Gong Eleganza ow. br. & Susanna Peltomaa-Haapaniemi: OPEN EXC1, CQ, BB#2, res-CAC

Three days Oulu dogshow started by group show on Friday. Our beautiful ”Maya” wast the queen of this day, in her second show ever, she won bitches being finally BEST OF BREED! Congratultaions to her owner / handler Kati Kilpeläinen-Turunen!


Oulu 10.07.2021 res-CAC & CACIB: Lobsang High Hopes

Oulun kansainvälisessä näyttelyssä seuraavana päivänä saimme tiimiimme uuden CACIB-voittajan kun nuoriherra ”Vegas” nousi komeasti nuortenluokasta CACIB-voittoon ja sai lisäksi vara-sertin. Upeaa oli neljän edustajamme sijoitukset muutenkin, molemmat urokset ja molemmat nartut kipusivat neljän sijoitetun joukkoon – hienoa työtä kasvattien omistajilta – SUURI KIITOS, olette mahtavia!

OULU INT. 10.07.21 judge: Marianne Holmli, NO

  • Lobsang High Hopes ow. K.Huhtinen & E. Huuskonen: INT EXC1, CQ, BM#2, res-CAC, CACIB
  • CH Tashi-Gong Handsome Harrison ow. E.Huuskonen: BM#4
  • CH Tashi-Gong Star of Mine ow. Susanna Peltomaa: BB#2, res-CACIB
  • Tashi-Gong Eleganza: INT EXC1, CQ

Oulu international show and four representatives in the ring. We are happy to announce, that we have a new CACIB winner in our team! All the others did well as well – super placings in typically very hard competition in Finland.


Oulu NORD 11.07.21

Sunnuntain NORD näyttelyssä tiukan italialaistuomari Bruno Nodallin syynissä sai kasvattajakin jännittää kotikoneensa äärellä ihan oikeasti. Kaikki edustajamme palkittiin kuitenkin hienosti laatumaininnalla ERINOMAINEN ja saatiin vielä paras narttu-luokkaankin jännitettävää!

  • CH Tashi-Gong Handsome Harrison ow. Eija Huuskonen: CH EXC1, CQ BM#2, res-NORD CAC
  • Lobsang High Hopes: INT EXC1
  • Tashi-Gong Eleganza: INT EXC1, CQ, BB#3, res-CAC
  • CH Tashi-Gong Star of Mine: CH EXC2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *