Mahtava näyttelyviikonloppu pitkän koronatauon jälkeen! Super showeekend after a long covid brake for our team!

RANTASALMI 03.07.2021 judge: Harry Tast, FI

Back in business – part I. Vihdoin jatkui koiranäyttelyt pitkän koronatauon jälkeen edes jossain muodossa. Aloitimme sen heinäkuun ensimmäisen viikonlopun lähinäyttelyillä, Rantasalmella 3.7.21 ja Tuusniemellä 4.7.21. Rantasalmella meitä edusti vain yksi kasvattimme, upea Tashi-Gong Venus joka ensimmäisessä junioriluokan näyttelyssään, täydellisesti kunnostettuna ja upeasti esitettynä valittiin RODUN KAUNEIMMAKSI tiibetinspanieliksi! Onnea omistajalle ja kiitos esittäjälle!

  • Tashi-Gong Venus, om. Tiina Närhi-Jääskeläinen : JUN EXC1, CQ, BB #1, CAC, BOB!

She was shown first time ever by perfectly groomed and handled by her owner Tiina Närhi-Jääskeläinen & her handler Noora Kela.

Tuusniemi 05.07.2021 judge Päivi Eerola, FI

Sunnuntaina näyttelyt jatkuvat niinikään Sawon maisemissa, tällä kertaa kehässä pyörähti neljä kasvattiamme. Jos edellisenä päivänä juhli nuori juniori, sunnuntain kehän kuningatar oli ihana veteraaninarttumme, joka paahteisesta ja pitkästä päivästä huolimatta jaksoi innolla loppuun asti tuomarin ihanalla kommentilla arvostelussa: ”…”erinomainen käytös, innokas esiintyjä, viihtyy kehässä”. Näin se jalka nousee vielä meillä veteraaneillakin. Upeasti Pippa näyttelyn ROTUNSA PARAS tiibetinspanieli ja ROTUNSA PARAS -veteraani!

Jos veteraani valtasi kehän kirkkaimman kruunun aikuisissa, niin ihanat lapsukaisemme viime syksyn pentueesta edustivat upeasti pentuluokassa – velipoika voittaen urospennut ja siskotyttö voittaen narttupennut – siinä siis ROTUNSA PARHAAT pennut! Onnea ihanille omistajille ja kiitos pentujen esilletuonnista!

  • Tashi-Gong In Dreams, ow. Anne Kolehmainen : BEST MALE PUPPY #1, HP, BEST OF BREED PUPPY
  • Tashi-Gong Sweet Dreams ow. br. & Netta & Riina Välikangas: BEST FEMALE PUPPY #1, HP, BOS PUPPY
  • Tashi-Gong Heart of Mine ow. breeder: VET EXC1, CQ, BB#1, CAC, BOB-VETERAN, BEST OF BREED
  • Tashi-Gong Starlet ow. br. & Kati Kilpeläinen-Turunen: INT EXC1, CQ, BB#4
Tashi-Gong Starlet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.