Pitkän tauon jälkeen näyttelytuloksia… Finally some show results after long covid19 brake!

TASHI-GONG WANTED with one of his owners Maija Karvinen

Koronatilanteen vuoksi on koiranäyttelymaailmassa vietetty hiljaiseloa, tänään 1.8.20 järjestettiin pitkästä aikaa ensimmäinen näyttely PORI KV, jossa tuomarina Kimmo Mustonen, FI Meidän tiimiä edusti kaksi tipsua, yläkuvan nuori ”Morris” -poika, joka ei päässyt vallitsevan tilanteen vuoksi lainkaan pentunäyttelyihin, mutta aloittikin junioreissa varsin mallikkaasti voittaen ison junioriurosten luokan ja saaden lopulta vara-sertin! Tämä on todella hieno alku, kiitos omistajatiimille jonka työskentely Morriksen kanssa on ensiluokkaista! Upeasti kunnostettu ja taidolla esitetty – kasvattajan unelma!

Toinen edustajamme oli niinikään ensikertalainen juniorinarttu Tashi-Gong Eleganza, joka hienosti myös JUN ERI 2, SA – Kiitos yhteistomistaja Susannalle neidin täydellisestä kunnostamisesta ja taidokkaasta esittämisestä. Tästä on hyvä jatkaa!

Tashi-Gong Wanted owners: Nina Nieminen & Maija karvinen

Finally show season started after long Covid19 year and two of our bred tibbies were represented in PORI INT Show today, under finnish judge Kimmo Mustonen. Tashi-Gong Wanted (photos above) were one of those two junior promises we have pleasure to introduce for the future. ”Morris” won big junior class with CQ and was finally even awarded with res-CAC! We are super proud with this beginning and grateful for his super grooming and talented handling – it is always a breeder´s dream. Thank you Nina & Maija!

Tashi-Gong Eleganza was the another representative of our breeding, also in her first show at junior class. She was 2nd in her class with CQ – super thanks to her co-owner Susanna Peltomaa-Haapaniemi for everything, this is a very promising start!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.