Tervetuloa Julia~Welcome Julia!

Joukkoomme liittyi 21.7.2020 uusi perheenjäsen, lyhytkarvainen chihuahuatyttö Virosta: TRIANGLE JOY SHINE OF DIAMOND ”Julia”

Suuret kiitoksemme Julian kasvattajalle Kristiina Feinmanille aivan ihastuttavasta neidistä ja Julian yhteisomistajalle Kristiina Ahlbergille mahdollisuudestamme tarjota tälle ihanuulle yhteisomistuskoti. Matka chihumailmaan syvimpiin syövereihin on alkanut!

We proudly present our new Estonian import, shorthaired chihuahua girl: TRIANGLE JOY SHINE OF DIAMOND ”Julia”

Our great thanks to her wonderful breeder Kristiina Feinman, who kindly let her move to us, and my friend Kristiina Ahlberg for the possibility to get her for co-ownership. Our jorney to the chihua world has got a wonderful start.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *