Eestin Voittajanäyttely -19 / EE W-19 02.06.2019

Uusi Viron Muotovalio, samalla myös Viron Voittaja 2019, ROP :
FI MVA LT MVA EEJV-18 LTV-19 Tashi-Gong Expression

”Ekku”-poika kävi valloittamassa Viron heti kesäkuun alussa järjestetyssä kansainvälisessä Viron Voittaja 2019 -näyttelyssä. Jälleen saa liittää pitkään tittelirivistöön uuden tuliaisen EE MVA EEV-19. Paljon onnea Merja-emännälle ja kiitos Susannalle Ekkun handlaamisesta uroskehässä! Myös ”Timantti”-neiti sai tuoda kotiin tuliaisia, sillä se palkittiin hienosti narttujen sertifikaatilla!

  • FI MVA LT MVA EEJV-18 LTV-19 Tashi-Gong Expression: BOB, CACIB, EE WINNER 2019 and new ESTONIAN CHAMPION!
  • Tashi-Gong Star of Mine: BB #4, CAC

”Ekku” got lovely sovenier from Estonian Winner Show 02.06.2019, BOB, CACIB and new title of Estonian Champion & Estonian Winner 2019! – Congrats to his owner Merja Virtainen and thank you Susanna for handling him so well again in male competition. Our co-owned girl ”Timantti” catched beautiful CAC rosette as well, I am very proud of this team!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *