Kangasniemi 30.05.2019

Winning team of Kangasniemi all breed show 30.05.2019, Adam Ostrowski, PL judging:
* BOB puppy Kaimon Gerheil Beautiful Belana
* BOB, CAC, NEW FINNISH CHAMPION, GROUP #2 Tashi-Gong Elysee ow. Sirpa Juuso

Helatorstai vietettiin aurinkoisessa Kangasniemen näyttelyssä jossa tuplapotin kotiin veivät nuoret tyttömme Esme ja Elena. Lisäksi Esme viimeisteli upeasti uuden Suomen muotovalio-tittelinsä ja sijoittui ryhmäkilpailussa vielä toiseksi! Kiitokset ja onnittelut Esmen Sirpa-emännälle ja Hansu Kytälle esittämisestä ryhmäkilpailussa!


Wonderful day for our team at Kangasniemi all breed show! Double BOB tibetan spaniels, new Finnish Champion and even #2 placing in group 9 competition for our young Tashi-Gong Elysee. Beautiful rosettes and trophys for bringing home by ”Esme”´s owner Sirpa Juuso to who we send our big congratulations! Esme was beautifully handled in group finals by Hansu Kyttä, Hi-Lite basenjis, thank you for your kind help!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *