Tibetan Spaniel Specialty 2.3.2019

Tiibetinspanielit ry:n erikoisnäyttely järjestettiin 2.3.19 Lohjalla, osallistujina 150 tiibetinspanielia ja tuomareina ruotsalaiset Patric Ragnarsson ja Marcus Gisslen. Kasvattiemme ja omistamiemme koirien menestys oli huikea, useita luokkavoittoja, PU ja PN – sijoituksia ja kakun kirsikkana pienen Elena-pentumme valinta BIS pennuksi, eli koko näyttelyn kauneimmaksi pennuksi 30 pennun joukosta! Lisäksi tämä samainen neitokainen toi kotiin toisen ison ruusukkeen koko näyttelyn kauneimmasta päästä! Kiitos Miittalle esittämisestä ja Pirkolle Elenan autokyydeistä!


Finnish Tibetan Spaniel Association´s Special show for Tibetan Spaniels was arranged on 2nd of March 2019, Patric Ragnarsson and Marcus Gisslen judging about 150 tibbies. Several Class Winners, BM & BB placings and even BESTI IN SHOW PUPPY in our team! More results with photos coming soon….

Elena BIS-PUPPY!

Tashi-Gong Expression, OPEN EXC1, CQ, BM#5

Elena showing with Miitta

Judge Markus Gisslen and Elena just chosen as BEST IN SHOW HEAD with Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *