Viron Voittaja 2024 / Estonian Winner 2024!

02.06.2024 Tallinn, judge: Hedi Kumm, EE

Tämä tyttö se järjestää meille yllätyksiä – iloisia sellaisia! Taco lähti Einin matkassa Viroon sillä välin kun kotona juhlittiin yo-juhlia. Kehät päällekkäin tipsujen kanssa ja onnekseni sain avuksi Tacon isän kasvattaja-omistaja Gredi Pikanin, jolla olikin onnenpäivä! Tacon isä Justin oli päivän ROP ja tytär VSP! Upea päivä!

Our absolutely beautiful sc chihuahua girl, only 18 months old FI JCH S JW-23 Tashi-Gong Precious Drop made a trip to Estonian Winnershow 2.6.2024 with Eini, but both our breed rings were at the same time, fortunately Gredi Pikani, the owner-breeder of ”Taco´s” promised to help with handling and what a day it was! Taco´s dad Multi CH Multi W Perfect Sweet Dream Hot Like Me took the double with his daughter! I’m super grateful for Taco´s handling help for Gredi and of course all the arrangements & care for my friend Eini. THANK YOUUUU!!!

  • FI JCH S JW-23 Tashi-Gong Precious Drop: BEST BITCH #1, CAC, CACIB, BOS, ESTONIAN WINNER -24 !!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *