Jyväskylä kv / int show 11.5.2024

Judge: Jari Partanen, FI

BOB-puppy: Tashi-Gong Aaria, BOS-puppy: Tashi-Gong Roma
BEST OF BREED WITH CACIB: Multi CH Multi W Tashi-Gong Lavender

Upeat tulokset tuulisessa Jyväskylän kansainvälisessä näyttelyssä! Lavender rotunsa paras ja CACIB – vielä ei ensimmäisestä Cacibista tullut kuluneeksi vaadittava vuosi + yksi päivä, joten kansainvälisen muotovalion titteliä ei vielä päästy anomaan. Sisarusparvi Aaria, Luca ja Venni kaikki hienosti kunniapalkinnon arvoisia, tänään oli ”Mimi” neidin vuoro pokata Rotunsa Paras Pentu – titteli. Onnea näiden ihanien koirien omistajille – on ilo tehdä kanssanne yhteistyötä! KIITOS.

Queen of the day: Multi CH Multi W Tashi-Gong Lavender ow. Katri Aallonranta
Our young promise , today BOS-puppy: Tashi-Gong Roma ow. Nina Isomäki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *