Lahti int. show 24.3.24

BEST OF BREED: C.I.B.-J FI JMVA LT JMVA EE JMVA HeJW-22 PMJV-22 TLNJW-23 TLNW-23 BALTV-23 RIGAW-23 VDHEUSG23 Tashi-Gong Lavender

Kansainvälinen Lahden näyttely ei jäänyt meiltä tänä vuonna väliin!

Tiibetinspanieleissa sain esittää upean, juuri kaksivuotiaan ”Lolan” joka upeasti 68 tipsun joukosta nousikin narttujen voittajaksi, sai sertin, Cacibin ja valioitui nyt myös SUOMEN MUOTOVALIOKSI!! Lisäksi tämän tittelin myötä vahvistuu neljän muun maan valiotittelit vielä tuon komean tittelrimpsun jatkeeksi. Onnittelut ja kiitokset ”Lolan” omistajalle Katri Aallonrannalle!

  • C.I.B.-J FI JMVA LT JMVA EE JMVA HeJW-22 PMJV-22 TLNJW-23 TLNW-23 BALTV-23 RIGAW-23 VDHEUSG23 Tashi-Gong Lavender ow. Katri Aallonranta OPEN EXC1, CQ, BB #1, CAC, CACIB, NEW CHAMPION – BEST OF BREED

Näyttely oli chihujuniorillemme ”Ticolle” toinen virallinen näyttely ja iloita saatiin toisesta juniorisertistä ja toisesta juniori-Cacibista, jotka valitettavasti menivät siinä mielessä hukkaan, että näyttelyt juniorikehissä loppuivat tähän – titteliin tarvittavasta kolmannesta junnusertistä emme ehtineet iän puolesta nyt enää kisata, siirrymme nyt sitten siskosten kanssa kesäksi nuortenluokkiin. Upeasti kaikille kolmelle chihullemme sijoitukset kahden parhaan joukkoon luokissaan, lisäksi tämä junnuluokassa kisannut Tashi-Gong Just Divine vieläpä PN#3!

  • Tashi-Gong Just Divine: JUN EXC1, CQ, JUN CAC, JUN CACIB, BOS JUNIOR
  • FI JCH SJW Tashi-Gong Precious Drop: INT EXC2, CQ
  • FI CH LTJCH JW-21 Triangel Joy Sabrina Lorena: CHAMPION EXC2, CQ
BEST OF OPPOSITE SEX JUNIOR, BEST FEMALE #3 JUN CAC, JUN CACIB: Tashi-Gong Divine
Our super team at Lahti with chihuahua girls! Thanks dear daughter Ava and my friend Eini for handling.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *