Tiibetinspanieleiden erikoisnäyttely 28.10.23 / Tibetan Spaniel Specialty 28.10.23

Erikoisnäyttelyreissumme Vihtiin sisälsi myös edellisen päivän erkkarietkot, joita vietimme Järvenpäässä muutaman sawosta matkanneen kasvatinomistajan kanssa. Näillä etkoilla juhlistimme hienosti mennyttä näyttelyvuotta ja tämähän oli minulle kasvattajana kauden viimeinen näyttely koirien kanssa Suomen kehissä, eli vuoden päätösnäyttely.

Luokkasijoituksia ja SA:ta, siis erinomainen päivä!

Hurjaa Halloweenia – Erinomaista Erkkarietkoa ja – Leppoisaa lopetusta näyttelykauteen 2023 !!

Tibetan Spaniel specialty in Vihti with friends and beautiful tibbies. It was the last show for me in Finland with dogs this year – next time I will be at Helsinki NORD & INT Winner shows as a judge. Thank you everyone for lovely show year!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *