Sateen jälkeen aurinko paistaa – PORI INT.SHOW 29.07.2023

Venus Rocks! Tällä kertaa tämä nuori neiti esiintyi Porin kv näyttelyssä, jossa ilmoitettuja tiibetinspanieleita oli yli 40! Venus jälleen huippuvireessä ja huippukunnossa, kiitos sen mahtavasta kunnon ylläpidosta kuuluu omistajatiimille Tiina & Timo Jääskeläinen! Vaikka Venuksella vaihtuu handlerit, ei se tytön menoa hidasta – päinvastoin. Huippuhandlerit saavat aina aikaan ihmeitä kehässä – tällä kertaa Noora Kela rotukehässä ja Janette Lehto ryhmäkehässä – KIITOS teille kaikille näin kasvattajana Venuksen eteen tekemästänne työstä!

  • Multi CH Multi W, TIBETAN SPANIEL OF THE YEAR 2022 Tashi-Gong Venus ow. Tiina Närhi-Jääskeläinen: BEST OF BREED, BEST OF GROUP #2 !
  • Tashi-Gong Tibetan Spaniels BEST OF BREED BREEDER´S GROUP (not shown in BIS-competition)

Sateinen – mutta onnistunut päivä! Rainy, but very succesful day for our team!

Thanks ladies for showing our Breeder group in the breed ring today – Venus, Essence, Lavender and Marlon – four champions in row from intermediate to veterans – all four out of different combinations.

  • OUR WINNING TEAM IS SPONSORED BY PLAYPOINT OY – BEST GROOMING TOOLS OF BOTANIQA, iGROOM AND CHRIS CHRISTENSEN *

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *