Aurinkoinen Varkaus NORD näyttely 13.5.2023 UUSIA VALIOITA!

Queen of the day – Venus with her owner and breeder

Upea, aurinkoinen päivä kevään ensimmäisessä ulkonäyttelyssä! Tuloksemme ylittivät kaikki odotuksemme niin tiibetinspanieleissakin kuin chihuahuissakin. Tiibetinspanieleissa meille saatiin uusi SUOMEN MUOTOVALIO kun nuoriherra Tashi-Gong In Dreams sai viimeisen valioitumiseen tarvittavan sertifikaattinsa sijoittuen hienosti paras uros kakkoseksi. Nartuissa juniorimme Tashi-Gong Next Generation viimeisteli hienosti JUNIORIVALIO -tittelinsä ja valittiin ROP-junioriksi! Hienon päivän sinetöi kaksoisvoittomme nartuissa kun ”Kerttu” sijoittui hienosti paras narttu kakkoseksi heti voittaja Tashi-Gong Venuksen jälkeen!

  • Tashi-Gong In Dreams ow. Anne Kolehmainen: BM #2, CAC, res-NORD CAC ->NEW FI CH
  • CH Tashi-Gong D Beckham ow. Anne Kolehmainen: BM #3
  • CH Tashi-Gong Venus: BB#1, NORD CAC, BEST OF BREED, GROUP #3
  • Tashi-Gong Next Generation: JUN BOB, NEW FI JCH, BB#2
ROTUNSA PARAS, / BEST OF BREED & NORD CAC Multi CH Multi W Tashi-Gong Venus
NEW FINNISH CHAMPION : Tashi-Gong In Dreams
BEST IN GROUP #3 Multi CH Multi W Tashi-Gong Venus

Chuhua -kehiin palasimme Ivankan kanssa nyt, kun pennut ovat pian 7kk ikäsiä ja odottelevat pentukehiin pääsyä. Paluu sujui hienosti, ensimmäisessä mahdollisessa valioitumisnäyttelyssään Ivanka nappasi potin, ja valittiin ROTUNSA PARHAAKSI lk chihuahuaksi ja sertifikaatin myötä siitä tuli siis nyt myös SUOMEN MUOTOVALIO! Onnittelut Ivankan kasvattajalle Kristiina Feinmanille ja kiitos tästä ihanasta ja rakkaasta murusesta!

  • LT JCH JW-21 Triangel Joy Sabrina Lorena: BEST OF BREED, CAC, NORD CAC -> FI CH!
ROTUNSA PARAS LK CHIHUAHUA LT JCH JW21 new FI CH Triangel Joy Sabrina Lorena

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *