TIBETAN SPANIEL OF THE YEAR 2022 IN FINLAND

TIbetan Spaniel of the YEAR 2022 in Finland: Multi CH Multi W Tashi-Gong Venus

Tiibetinspanielit ry on tänään vuosikokouksessaan palkinnut vuoden 2022 voitokkaimmat tiibetinspanielit. Yksi ylitse muiden oli upea kuningattaremme Multi CH Multi W Tashi-Gong Venus. Vuoden 2022 tiibetinspanieli. Vuosi oli voittoisa ja Venuksen upea kunto hämmästyttävä. Kiitos siitä Venuksen omistajalle Tiina Närhi-Jääskeläiselle! Kiitos myös kaikille kanssakilpailijoille urheiluhenkisestä vuodesta, onnitteluista ja upeista tipsuista – Voimme olla onnellisia että Suomessa rodun kasvatustyö on maailman huipputasolla – hyvä ME!

Vuoden 2022 Veteraani oli paljon ihailtu ja komea Multi CH Multi W Tashi-Gong Handsome Harrison, jonka omistaja on tehnyt suuren työn opetellessaan rodun alusta alkaen Hempan kanssa. Pitkälle on tultu ja upea veteraanitulos on kruunu Hempan ja Eijan isosta työstä. Onnittelut Eija Huuskonen!

Tibetan Spaniel Association of Finland has awarded the TOP TIBETAN SPANIELS of the 2022 in its annual meeting today. Our beautiful TIBETAN SPANIEL OF THE YEAR & TIBETAN SPANIEL VETERAN OF THE YEAR represents our breeding , the past and the future. This is our type. Thank you for the active owners for the great work with their dogs – thank you the great sportsmanship to all Finnish Tibetan spaniel people – together we have made Finland the world’s strongest Tibetan Spaniel country!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *