Ensimmäinen chihuahuapentueemme on nyt rekisteröity! / Our first chihuahua litter is now registrated!

Iki-ihanat chihuahua tyttömme ovat nyt 10 viikkoisia ja jäävät kumpikin täydentämään meidän omaa chihuahuaperhettä. Toivomme pääsevämme kevään aikana pentukehiin näiden molempien kanssa. Kiitos Kristiina Feinmanille (kennel Triangel Joy) ihanasta pentujen äidistä ”Ivankasta” (LT JCH JW-21 Triangel Joy Sabrina Lorena) ja Gredi Pikanille (kennel Perfect Sweet Dream) mahdollisuudesta käyttää upeaa ”Justinia” (Multi CH Multi W Perfect Sweet Dream Hot Like Me) ensimmäisen pentueemme isänä.


Our lovely chihuahua girls are now 10 weeks old and they will stay home to complete our chihuahua-family. We hope to show them in puppy classes during this spring. Thank you from the bottom of my heart to Kristiina Feinman (kennel Triangel Joy) for letting me have their mother LT CH JW-21 Triangel Joy Sabrina Lorena and to Gredi Pikani (kennel Perfect Sweet Dream) for letting me use the handsome Multi CH Multi W Perfect Sweet Dream Hot Like Me at stud.

Tashi-Gong Just Divine ”Tico”
Tashi-Gong Precious Drop ”Taco”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *