HELSINKI 2.-4.12.2022 – WINNER SHOW WEEKEND

Pitkä viikonloppu täynnä iloa, onnistumista ja juhlaa! Iloitsen kasvatustyöni onnistumisista ja olen onnellinen voidessani esittää kasvattajaryhmän jossa kauniita tiibetinspanileita junioreista veteraaneihin. Mikään menestys ei tuntuisi miltään ilman ihania ystäviä, yhteishenkeä ja tiimityöskentelyä, jossa meistä jokainen tekee oman kasvatustyönsä lisäksi vertaansa vailla olevaa yhteistyötä. Kiitos siitä ihan jokaiselle teistä tänä viikonloppuna korvaamatonta apua antaneista: Eini & Miitta & Tiina & Timo & Eija & Katri !! Niin paljon iloa ja juhlan aihetta ollut tänä vuonna ja tässä näyttelyssä – nähdään ensi vuoden näyttelyissä!

Three days Winner-shows marathon is now over and this year’s biggest show was very successful for our teams! I am happy to be able to show a breeder group which consist as well beautiful juniors, adults and veterans. But most happy I am with all these friends, their friendship and help for everything. Each of us are breeders of our owns, but first and foremost friends who share all the happiness and joy of the winning moments as well as the sorrow moments of breeders life. THANK YOU ALL OF YOU, especially this weekend I want to thank : Eini, Miitta, Tiina, Timo, Eija and Katri for they absolutely wonderful help. Lets continue this wonderful hobby next year – see you dears!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *