Forssa kv/int show 27.08.2022

TUOM. /JUDGE: TIbetan breed specialists Juha Kares, FI

BOB: Multi CH Multi W Tashi-Gong Venus BOS:Multi CH Multi W Xaramae For Sure

Juha Kareksen arvostelu Venuksesta:

”Mikä ihana tiibettiläinen kaunotar, joka huokuu juuri kaikkea sitä mistä aidossa tiibettiläisessä rodussa on kyse. Kuiva, tiivis, ryhdikäs, niin helposti ja vaivattomasti liikkuva, itsensä täydellisesti kantava tiibettiläiskuningatar. Todella puhutteleva ja vaikuttava kokonaisuus. Todellinen Himalajan lahja tähän maailmaan.”

  • Multi CH Multi W Tashi-Gong Venus: CH EXC1, CQ, BB#1, CACIB, BEST OF BREED!
  • Tashi-Gong Gorgeous: JUN EXC1, CQ, Jun-CAC, Jun-CACIB, res-CAC
  • Tashi-Gong kasvattajaryhmä/breeder group: BEST OF BREED

Forssan kansainväliseen näyttelyyn oli ilmoitettu kesän ennätyksellinen määrä tiibetinspanieleita, yli 50! Tässä näyttelyssä kirkkaimman kruunun nappasi tämän vuoden kestomenestyjämme Venus, handlerinaan Noora Kela. Kiitän kasvattiemme omistajia myös kasvattajaryhmämme esittämisestä – aivan superhienot arvostelut!

BEST OF BREED GROUP: Tashi-Gong tibetan spaniels: Venus, Emeralda, Gorgeous, Promise

Juha Kares: ”Upea ryhmä oikeita tiibetinspanieleita, joilla sellaiset päät ja ilmeet kuin rodulla kuuluukin. Oikeat rungot. Koirat ovat juuri oikeaa vahvuusastetta. Ylväitä, ylväästi liikkuvia klassisia koiria. Kasvattaja tietää mistä tässä rodussa on kysymys ja on onnistunut kasvattamaan todela huippuluokan koiria. Paljon onnea ja jaksamista kasvattajalle.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *