Tashi-Gong Legend showing in Poland

Tashi-Gong Legend BOB-puppy with his handler Magdalena Adrusiewicz & judge Grzegorz Robak

Leo viettää vielä pentukaranteeniaan Puolassa, omistajansa Hildur Jónsdóttirin ystävän ja tipsukasvattaja & handleri Magdalena Adrusiewiczin luona. Tuona aikana se on osallistunut muutamiin pentuluokkiin, kuten tänä viikonloppuna. Molemmissa näyttelyissä ”Leo” oli ROP-pentu ! Kiitos Hildur ja Magdalena <3

NATIONAL SHOW NOWY TARG 9.7.22, judge: Sebastian Harnik, PL

NATIONAL SHOW NOWY TARG 10.7.22, judge Grzegorz Robak, PL


Tashi-Gong Legend attended two national shows in Poland, while still spending some months there before moving to his new home country Iceland. He was still competing in puppy class and was BEST OF BREED PUPPY in both days – Congratulations to her handler Magdalena Andrusiewicz, who is taking good care of him while his visit in Poland, and owner Hildur Jónsdóttir <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *