Uusi ihana kuva Iso-Britannian tuonnistamme Bowcara Casablanca – new beautiful photo of him!

Thank you for the photograph Eini Vihko!

Bowcara Casablanca photographed 30.5.2022

”Dixie” kävi tänään virallisissa terveystarkastuksissa ja tuloksethan saivat hymyilemään, silmät OK ja polvet 0/0 – luonne täyttä kultaa ja toukokuun alun saapumisen jälkeen kolmeen näyttelyyn osallistuneena 1 x vara-sertti ja 2 x sertti & ROP. Tärkeintä kuitenkin tuonneissamme on aina sukutaulu ja se ei tullut sentään yllätyksenä 🙂

He is now officially eye-and knee examined and also is PRA3 clear. Wonderful start in Finnish rings, three shows two CACs and BEST OF BREED. Wonderful temperament and nice pedigree – what else could we expect?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *