Tarto kv. Estonia 06.11.2021 tuom/judge: Jeff Horsfell, UK

BOS: Multi CH Multi W Mullagh A Song for Ice And Fire. BOB: LT JCH Tashi-Gong Venus

Upeita tuloksia Virosta, Tarton kansainvälisestä näyttelystä, jossa nuori edustajamme Tashi-Gong Venus säväytti tuomarin ja valittiin rotunsa parhaaksi tiibetinspanieliksi Iso-Britannialaisen tuomarin Jeff Horsfell:n arvioimana. Onnittelut Venuksen omistajalle Tiina Närhi-Jääskeläiselle ja iso kiitos Miittalle ottaessasi Venuksen mukaan Viron reissulle ja esittäessäsi sen jälleen kerran taidolla ja tyylillä.

  • LT JCH Tashi-Gong Venus: INT EXC1, CQ, BEST BITCH #1, CAC, CACIB, BOB!

Wonderful news from Estonia, Tarto international show, judged by Jeff Horsfell, UK. Our young beauty Tashi-Gong Venus represented our breeding being best of breed. Congratulations to her owner Tiina Närhi-Jääskeläinen and sincere thanks to Miitta taking Venus with you to this show trip and handling her again with perfection.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *