Chihuahuaneiti Ivanka on aloittanut uransa upeasti! Chihuahua ry erikoisnäyttely Lahti 02.10.21 / Chihuahua Association Breed Specialty Show

Triangel Joy Sabrina Lorena 11 months with her breeder Kristiina Feinman

Ivankan näyttelyura on alkanut hienosti! Se esiintyi kaksi kertaa pentuluokassa syksyn aikana, ollen molemmilla kerroilla ROP-pentu, Liettuan matkan tuliaisina se sai Liettuan juniorimuotovalion tittelin ja heti ensimmäisessä junioriluokan näyttelyssään Suomessa , se oli VSP napaten ensimmäisen Suomen serttinsä.

Viikonlopun chihuahua erikoisnäyttely sattui samalle päivälle kuin tipsujen erikoisnäyttely Kuopiossa, joten Ivanka pakkasi reppunsa ja matkasi Lahteen, jossa sen näyttelyttämisestä huolehti kasvattaja Kristiina Feinman. Kertakaikkiaan mahtava oli tulos 11 kuukauden ikäiselle pikkumustallemme, se sijoittui yli 50 chihunartun joukosta Paras Narttu -luokassa saaden vara-sertin!

CHIHUAHUA RY ERIKOISNÄYTTELY LAHTI 02.10.21 – CHIHUAHUA SPECIALTY AT LAHTI 02.10.21 tuom. / judge Marie Callert, SW ( entry over 50 females)

  • Triangel Joy Sabrina Lorena: JUN EXC2, CQ, BB#4, res-CAC!

Superkiitokset Ahlbergeille Ivankan viemisestä Lahteen ja erityiskiitos Kristiina Feinmanille Ivankan majoittamisesta ja esittämisestä erikoisnäyttelyssä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.