Jyväskylä ryhmänäyttely 04.09.2021 /Jyväskylä group show 04.09.2021

ROP & SERTT /BOB & CAC Tashi-Gong Emeralda – VSP/ BOS CH Tashi-Gong Eminem tuom/judge: Inga Siil, EST
LT JUCH Triangel Joy Sabrina Lorena – VSP & SERTT / BOS & CAC

Meillä oli tänään upea päivä tuulisessa, mutta aurinkoisessa Jyväskylässä! Päivän aloitti ensimmäisessä virallisessa Suomen näyttelyssään esiintynyt lyhytkarvainen chihuahua juniorinarttumme ”Ivanka” – jolle oman luokkavoiton lisäksi narttujen voitto ja ensimmäinen sertifikaatti. Eilen sienessä tänään näyttelyssä – tästä tytöstä on vaikka mihin! Kiitos kasvattaja Kristiina Feinman!

Päivä jatkui tiibetinspanileilla, joissa ihana hurmuripoikamme Ashton voitti valioluokasta urokset ja kaunis nuortenluokan kasvattimme Lucia nousi hienosti serttivoitosta vielä koko rodun kauneimmaksi tipsuksi! Kyllä oli kasvattajalla syytä hymyyn näyttelypäivän jälkeen, kiitokset aktiivisille omistajille ja kiitos esitysavusta Miitta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.