Druskininkai, Liettua 06.-08.08.2021

LT JCH Tashi-Gong Venus

Upea reissu Druskininkaihin Liettuaan on tehty. Pitkän tauon jälkeen päätimme lähteä elämysreissulle koiranäyttelybussilla, mukana juniorineiti Venus ja chihut Julia & Ivanka. Hieno, vaikkakin istumalihaksia koetteleva reissu tuotti tulosta ja meillä on nyt kaksi uutta Liettuan juniorivaliota – tiibetinspanieli Venus ja lk chihuahuaneiti Ivanka! Venus lauantaina vieläpä VSP ja sunnuntaina ROP! Kahtena päivänä tämä hieno neiti pääsi myös valtavassa BIS-juniorikisassa kymmenen valitun joukkoon!

We had wonderful, but long road trip to Lithuanian Druskininkai int. shows at the beginning of August. Now we have two brand new Lithuanian juniorchampions here, tibetan spaniel Tashi-Gong Venus & smooth haired chihuahua Ivanka. Venus was BOB-junior in all three days, and on Saturday she was BOS and Sunday BOB in the breed. She was shortlisted on Friday and Saturday in huge BIS-junio competition as well!

LT JCH Triangel Joy Sabrina Lorena

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *