Tashi-Gong Breathe – ”Bibi” on uusin tiimijäsen!

Tashi-Gong Breathe ( Sommerlyst´s I-Co-Legs Diki & Kaimon Gerheil Beautiful Belana)

Tashi-Gong Breathe ”Bibi” jäi kotikylälle Tashi-Gong Sweet Dreams ”Bertan” kaveriksi, sijoitukseen ja osaksi tulevaisuuden suunnitelmiamme. Ihana ja reipas neiti, jota kyllä jäi ikävä, mutta onneksi tuttu perhe ja ihana nuori Bertta seuranpitäjänä. Näitä tyttöjä näemme kyllä usein.


She is Tashi-Gong Breathe ”Bibi” who moved yesterday to her new home where she will be companied with young Tashi-Gong Sweet Dreams ”Bertta”. These both young girls will be part of our breeding programme in the future . Grateful this opportunity to co-work with the family Välikangas, who lives nearby in the same village and take such a good care of these two.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *