Tervetuloa Lempi / Welcome Lempi!

Uusin jäsen jalostus/-näyttelytiimissämme on oma kasvattimme Tashi-Gong Fallen Angel, joka palautui meille hänen aiemman omistajansa siirtyessä toisen rodun pariin. Olemme Lempin paluusta innoissamme, sillä tyttöhän on kaunis kuin kukkanen, ihanaluonteinen ja kaikinpuolin terveeksi todettukin. Kiitämme Anua mahdollisuudesta lunastaa Lempi takaisin kotitiimiimme ja superiloisia että hän pääsee luottoystävän Miitta Mellasen (Gallantib´s tiibetinspanielit) perheeseen, jossa on taitoa ja intoa tuoda Lempiä kehiin kunhan korona-ajasta selvitään.

Happy to announce this lovely girl to become as a part of our show-/breeding team! She is now owned by us together with our special friend Miitta Mellanen (Gallantib´s tibetan spaniels). We thank her previous owner Anu Leiviskä for this opportunity to get her back , she is in top well taken care of and we are grateful for that!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *