SKKY:n erikoisnäyttely Helsinki, Kaivopuisto 06.09.20 / Finnish Toyclub Specialty at Helsinki Kaivopuisto, judge: Jarmo Hilpinen, FI

BOB & BOS with their handlers and judge Jarmo Hilpinen

Lupaavasti uransa aloittanut juniorikasvattimme ”Morris” lähetti jälleen huippu-uutisia, tällä kertaa SKKY:n erikoisnäyttelystä Kaivarista, Helsingistä! Yksivuotis-syntymäpäivänään tämä herra nappasi jo toisen serttinsä heti peräjälkeen voittaen urokset ja ollen vastakkaisen sukupuolen paras. Suurkiitokset omistajille Nina Nieminen & Maija Karvinen, huipusti kunnostettu, treenattu, esitetty ja aktiivisesti omistettu poika, oikea kasvattajan unelma!

  • Tashi-Gong Wanted ow. Nina Nieminen & Maija Karvinen JUN EXC1, CQ, BM #1, CAC, BOS!

Tashi-Gong Wanted continued his great success in junior classes winning again, in his 1st birthday, all the males and getting his second CAC in row! What a suberb start for this young promise who is owned by Nina Nieminen and Maija Karvinen, who also shows him with perfection. Thank you Maija & Nina for the great pics again!Congrats also to today´s BOB Ch Qi Gong´s Nicki Minaj – the beautiful daughter of Multi CH Multi W Tashi-Gong Eminem! We are very happy for this lovely girl!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *