Orivesi 27.4.19 ja Kankaanpää 28.4.19 – menestystä meidän tipsuille!

Tashi-Gong Promise 10 months winning her first CAC

Kaksi näyttelyä tänä viikonloppuna ja huikeaa menestystä Tashi-Gong tipsuilla jälleen! Lauantaina saimme uuden serttivoittajan joukkoomme, kun junioriluokan narttumme Tashi-Gong Promise voitti ensimmäisen serttinsä Orivedellä Juha Putkosen arvostelemana ja ollen vielä päivän päätteeksi ROP! Ryhmässäkin junnunarttumme sinnitteli hienosti loppukilpailuun!

Two days showing and a great success for Tashi-Gong tibbieteam again! On Saturday we were able to celebrate new CAC winner in our team as young junior girl Tashi-Gong Promise won her first CAC being BOB under finnish judge Juha Putkonen. She was also finally shortlisted in group 9.


Our brand new champion, today 2 years old Tashi-Gong Expression

Toinen upea tulos tuli sunnuntaina 28.4.19 Kankaanpään näyttelystä jossa juuri kaksivuotis-synttäreitään juhliva Tashi-Gong Expression nappasi synttärilahjakseen sertifikaatin ollen PU #2 ja valioitui ensimmäisenä mahdollisena päivänä. Tästä kiitämme tietysti aktiivista Merja omistajaa ja superhandleri Susannaa! Kiitos teille Ekkun luotsaamisesta voitosta voittoon!

Another wonderful result for the Sunday – we have a new CHAMPION in team! Tashi-Gong Expression winning CAC and being BEST MALE #2!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *