**
Playpoint
Tuoteryhmät
Uutiset
Lisää uutisia
Tarjoukset
CHILL STOPPER pusakka 25-35cm
CHILL STOPPER pusakka 25-35cm
59.90€
47.07€
Asiakkaalle
Tietosuoja
Toimitusehdot
Käyttöehdot
Yritys
Yhteystiedot
kauppabannerilila

CHRIS CHRISTENSEN SUOMEN MAAHANTUONTI JA MARKKINOINTI

Maailmankuulu, markkinoiden kattavin turkinhoitotuotesarja USA:sta nyt Suomessa täydellisempänä kuin koskaan! Chris Christensen on USA:n johtava, ammattitrimmaajien ja koiranäyttelyharrastajien suosittelema  turkinhoitutuotesarja, joka on ottanut vahvan jalasijan nyt myös suomalaisten ammattilaisten parissa. Sarjassa on täsmätuotteet kaikkeen mitä koirasi huippuviimeistelyyn tarvitset. Sarja on asiantuntijoiden kehittelemä ja sen kehitystyössä vastataan jatkuvasti uusiin haasteisiin, tämän vuoksi sarja täydentyy jatkuvasti uusilla upeilla tuotteilla ja uutuudet saapuvat myös aina kauttamme Suomen markkinoille.

Chris Christensen tuotteet markkinoidaan turkinhoitoon erikoistuneiden yhteistyökumppaneiden, oman verkkokauppamme ja koiranäyttelymyynnin kautta - näin saat varmasti oikeat tuotteet juuri sinun lemmikillesi. Mikäli epäröit, mitkä tuotteistamme soveltuvat lemmikillesi, ota yhteyttä sähköpostitse tai soita arkisin klo 10-17 - autamme valinnoissa mielellämme.

Tervetuloa huipputuotteiden maailmaan!

HUOM! Tykkää sivustamme facebookissa ja vastaanota ensimmäisenä tietoa upeista tarjouksistamme ja uuttuustuotteistamme! Arvontoja ja kilpailuja - joista tietoa vain facebookissa Playpoint Oy -sivulla!

Tuoteryhmät
Copyright © 2011 Playpoint | Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu